26 Pun blatnik za bicikle

26 Pun blatnik za bicikle

Detalji
Blatobran za bicikle Brza demontaža Blatobran Oprema za vožnju
Klasifikacija proizvoda
Blatobran-2

Pošaljite upit
Chat Sada
Opis
Tehnički parametri

Brdski bicikl Plastični bokobrani Kvalitetni biciklistički blatni bicikl Proširena zaštita od blata u obliku luka za MTB dijelove sedla za cestovne bicikle

Karakteristike:

1. ekološki prihvatljiv PVC materijal, izdržljiv.

2. Lagana i jednostavna za instalaciju.

3. Zadržite sušilo i deterdžent za bicikl.

4. Dizajn stražnje svjetiljke, sigurniji noću.

5. Brzo otpuštanje, podesivo.

1

21

Kako izvršiti narudžbu

* Prvo pronađite artikl koji vam odgovara na našoj web stranici;

* Potvrdite popis predmeta' s našim prodajnim timom;

* Kupac nam naručuje i dogovara plaćanje;

* Isporuka isporukom naručite robu u roku od 48 sati.

_2021030114444118

1. Kopča stražnjeg zaštitnika od blata treba zaglaviti na osovini sjedala bicikla, što može biti malo zategnuto!

2.Dvije različite debljine brtve, ovisno o debljini osovine vašeg autosjedalice, odaberite drugu brtvu!

3.Ako je vijak prednjeg bokobrana predugačak, možete ga zamijeniti vijkom pločice stražnjeg blatobrana!

_2021030114444112

_202103011444417

Paket:

Za narudžbe smaple, svaki upravljač bit će spakiran u kartonsku kutiju.

Za više narudžbi u količini pakirat će se u veliku kartonsku kutiju.

Vrijeme isporuke:

Količina ispod 20kom će se normalno otpremiti u roku od 2 dana. Vrijeme dostave ovisi o odredištu i načinima dostave.

Molimo vas, nemojte se ustručavati kontaktirati nas ako imate bilo kakvih pitanja.

1_10

Naše usluge

1. Osiguranje kvaliteta i konkurentna cijena

2. Dugogodišnje iskustvo u dijelovima za brizganje pod pritiskom

3. Inovativni dizajn / razni uzorci

4. Stroga kontrola kvaliteta

5. Uzorak je besplatan

1_04

Naše mašine

Naše mašine za brizganje su dizajnirane za ponovljivost kako bi osigurale niže troškove rada i niže stope otpada, štedeći novac. Moj kalup može staviti vašu ideju, dio ili životni vijek od koncepta do kraja. Mi smo proizvođač kalupa za ubrizgavanje s punom uslugom. To znači da mi ne koristimo' mi samo radimo izradu dijelova i izradu kalupa; mi takođe pružamo sveobuhvatan paket sekundarnih usluga

JISHU4 NENGLI1

FAQ

P1: Da li ste proizvodno ili trgovačko preduzeće?

O: Mi smo kineska poduzeća s vlastitom tvornicom. Imamo vlastite proizvode, patente i visokokvalitetni lanac opskrbe i isporučit ćemo najprikladniji proizvod za vas - samo nas osporavajte i recite nam što trebate.

P2: Koji je vaš MOQ?

O: Različiti proizvodi imaju različitu količinu, kontaktirajte me za detalje.

P3: Mogu li dobiti uzorke?

O: Da, svakako. Pružit ćemo postojeće uzorke. Naknada za uzorak se vraća kad napravite narudžbu od nas.

P4: Koji je vaš postupak kontrole kvaliteta?

O: Imamo 100% provjeru / test prije isporuke

P5: Šta je sa garancijom?

O: Imamo garanciju za naše klijente, možemo pregovarati ako klijenti dobiju predmet s nedostatkom ili slomljenim okvirom. Ako imate bilo kakvih pitanja, možete nas osporiti, odgovorit ćemo vam za 24 sata.

Q6. Šta kažete na vaše vrijeme isporuke?

O: Obično će trebati 1 do 4 dana da se isporuči nakon što primite avansnu uplatu. Konkretno vrijeme dostave ovisi o artiklima i količini vaše narudžbe. Uglavnom odabiremo najisplativiji plan dostave. Ako trebate biti brži ili znate točno vrijeme dolaska, kontaktirajte nas.

Q7. Koji su vaši uslovi pakovanja?

O: Općenito robu pakujemo u neutralne bijele kutije i smeđe kartone. Ako imate legalno registrirani patent, robu možemo spakirati u vaše brendirane kutije nakon što dobijemo vaša odobrenja.

P8: Da li je moguće znati kako se odvijaju moji proizvodi bez posjećivanja vaše kompanije?

O: Ponudit ćemo detaljan raspored proizvodnje i slati tjedne izvještaje s digitalnim slikama i video zapisima koji prikazuju napredak obrade.

Q9. Možete li proizvoditi prema uzorcima?

O: Da, možemo proizvesti vaše uzorke ili tehničke crteže. Možemo graditi kalupe i uređaje.

P10: Kako postižemo da naše poslovanje bude dugoročno i u dobrim odnosima?

O: 1. Održavamo dobru kvalitetu i konkurentnu cijenu kako bismo osigurali korist naših kupaca;

2. Svakog kupca poštujemo kao svog prijatelja i iskreno poslujemo i sprijateljimo se s njima, bez obzira odakle dolaze.

Popularni tagovi: 26 punih blatnika za bicikle, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, prilagođeni, veleprodaja, kupiti

Pošaljite upit
Kontaktirajte nasAko imate bilo kakvih pitanja

Možete nas kontaktirati putem telefona, e-pošte ili online obrasca ispod. Naš specijalista će vas kontaktirati ubrzo.

Kontaktirajte sada!